Henry's termékcsalád frissítés.

Kevesen tudják, hogy nemrégiben újabb yo-yo-kat dobott piacra a Német Henry’s cég. Ráncfelvarráson esett át a híres off-string yo-yo-ja, a Viper, amiből mostanra 3 különböző változatot gyártanak. Illetve egy új yo-yo is helyet kapott a palettán, ami a Python névre hallgat.

Vegyük sorra őket:

Viper Neo XL
Mérete miatt a Viper Neo XL nagyon felhívja magára a figyelmet. A gumi szárnyak 80-80mm-es átmérővel rendelkeznek, ezáltal ideálissá teszik a yo-yo-t az off-string-re és a színpadi előadásokra egyaránt. Zsír- és olajmentes golyóscsapágyat kapott, ami így érzéketlenné teszi a yo-yo-t, és ezáltal kimagasló teljesítményt produkál. A yo-yo Gecko szilikon padot kapott.
Méret: Ø 80mm
Súlya: 110gramm (amit én személy szerint nehéznek tartok)
Színek: ice, piros, sárga, zöld, kék, narancs

Neo Viper
Gyors játékra lett kifejlesztve. Ezt a yo-yo-t a régi Viper ihlette, ezért újra elővették, hogy így létrejöhessen egy, az emberek által nagyon kedvelt modell 2010-es változata. Kiválóan alkalmas kezdő játékosok számára, de a haladó játékosoknak is nagy hasznára válhat. Tökéletes zsinór trükkökre, freehandre, off-stringre, és 3A stílusra is. Zsír- és olajmentes csapágyat kapott ez a modell is a tökéletes teljesítmény érdekében. Illetve ebbe is Gecko szilikon pad került.
Méret: Ø 66mm
Súly: 65gramm
Színek: fehér, piros, sárga, zöld, kék, fekete, narancs

Viper Flux
Teljes mértékben megegyezik a Neo Viperral, egyet kivéve! Ez a modell hubstack-et is kapott, ami elég ritka egy off-string yo-yo-n, de ezzel egy új dimenziót nyit a használója számára, hogy minél jobb trükköket találhasson ki. Itt tényleg minden technika adott, nincsenek határok! Mondanom sem kell, hogy ugyanaz a tengely és csapágy található benne mint az előbb említett modellekben.
Méret: Ø 66mm
Súly: 65gramm
Színek: fehér, piros, sárga, zöld, kék, fekete, narancs

Python
A Pythonnal a Henry’s a profi játékosokat célozza meg. Azt mondják róla, hogy könnyeket csal az ember szemébe, hiszen olyan élvezetes vele a játék. A Python lehetővé teszi a dinamikus játékstílust, és garantálja a kiváló teljesítményt. A Python adott, a többi rajtad múlik.
Méret: Ø 61mm
Súly: 67gramm
Színek: fehér, piros, sárga, zöld, kék, fekete, narancs

Leave a Reply