Heritage Tour

Egy kis infó a Heritage Tour-ról:

2010-ben ünnepli a Duncan a 80.+ évüket a “Heritage Tour” keretein belül az Egyesült Államokban. Sok éven át a Duncan az egész földkerekségen bemutatózott, de most 2010-ben ismét eljött az idő hogy ezt a hagyományt folytassák azzal hogy az Egyesült Államokban utazzanak és a helyi városokban yo-yo versenyeket tartsanak mint ahogy azt régen is tették.

Számtalan ember emlékszik az úgynevezett “Duncan Yo-Yo Man”-ekre, akik a városokba jöttek. Ezek az emberek azért jöttek, hogy a gyerekek minden korosztálya számára yo-yo trükköket tanítsanak. A hetet bezárólag egy versenyt rendeztek a helyi játék üzletben vagy iskolákban. A verseny nyertesei egy vadonatúj Schwinn kerékpárral térhettek haza.

A Duncan most követi ezt a hagyományt, hogy minden nap más és más üzletben, iskolában tudjanak tanítani és a hét végén lévő verseny győztese egy új Schwinn kerékpárral térhessen haza.

Az egész turné alatt, a Duncan találkozni fog számos múltbéli Duncan Yo-Yo játékossal, és dokumentálni fogja az ő sztorijukat és történelmüket. Néhány múltbéli játékos is részt vesz a programokon, és ők lesznek a hivatalos zsűrijei a heti versenyeknek. Ezek a játékosok nagy része a Duncan örökségnek, és ez valóban egy nagy megtiszteltetés a Duncannek, hogy bevonhatja őket a “Heritage” turnéba.

Az elmúlt 80 év Yo-Yo játéka olyan szintet ért el amire korábban sosem gondoltunk volna, és a Duncan büszke arra, hogy megmutathatja a világnak, hogy milyen is lett mostanra. A “Heritage” turnén a következő Duncan Crew Worldwide játékosok vesznek részt: Takeshi, Hank Freeman, Jack Ringca, Drew Tetz és néhány múltbéli játékosok a különböző városokból.

Most pedig lássuk, hogy milyen trükkökkel kell elkápráztatnunk a zsűrit, és hogy mivel is nyerhetjük meg a versenyt. Ezek a trükkök kiválóan alkalmasak kezdő játékosok számára is.

Bővebb infó a http://www.duncancrew.org/tour/ oldalon található.

Leave a Reply