BeerCoaster – The Yo

A BeearCoaster egy nagyon új yoyos cég melynek egyedül csak egy modellje létezik a “The Yo”. Meg kell említenem, hogy a cégnek magyar profi játékosok készítették ezt a műremeket. Tegnap (2011.09.24) sikerült pár kémfotót csinálni a még prototípus fázisban lévő yoyoról. Bátran merem állítani, hogy a yoyo nagy sikerre fog szert tenni, hiszen mikor teszteltük már akkor érződött rajta a teljes stabilitás és a profizmus.

A belsejében egy profi centrál csapágy gondoskodik a hosszú pörgés időről, amit egy “OD” SideEffect fog közre. Illetve a yoyo érzékenységét egy professzionális friction sticker vezérli.

Méretét és súlyát sajnos nem tudtuk lemérni, de szerintem örülhetünk neki, hogy legalább pár kémfotót tudtunk róla készíteni.

Nem mehetünk el szó nélkül a páratlan grafika mellett. A grafikát hónapokig tervezték egy külön elszeparált épületben, ahol grafikusok százai dugták össze fejüket mire megszületett a prototípuson látható műremek. Azonban ha jól megfigyeljük, nem csak a külső oldalon található meg a grafika, hanem a belső oldalt sem hagyták üresen.

Megközelítőleg 1000$-t fognak kérni érte, és csakis profi játékosoknak készítik!

2 hozzászólás to “BeerCoaster – The Yo”

Leave a Reply