Jensen Kimmitt kilépett a CLYW-ból.

Jensen Kimmitt kilépett a CLYW-ból. Ezt az alábbi levéllel hozta nyilvánosságra:

——————

Kedves yoyosok,

Mostanában azt csinálom, amit helyesnek érzek. Tudom azt, hogy mit csinálok vagy mit mondok az időm 100%-ában? Nem. Valójában nem vagyok a konfrontáció híve, de úgy érzem itt az ideje, hogy mégis ilyenné váljak. Túl sokáig nem tettem semmit. Túl sokáig támaszkodtam az emberekre és a probléma lényege számomra, hogy így kompromisszumot kötöttem.

Van egy célom az életben. Ez még mindig formálódik, alakul, ahogy haladok előre.

Mostanában csak a szívemet követem. Bár ez a szív kicsit tüskés, és nem csak jó dolgokkal teli, összességében mégis egy jó szív.

Annyiszor mondom el, ahányszor csak hallanod kell.  Nem harcolni jöttem, a harc talál meg engem állandóan…én egyszerűen csak azért vagyok itt, hogy yoyozzak. Lássam, hogy mit tudnék tenni, hova tudnék eljutni.

Nyilvánvalóvá vált számomra, hogy néhány embert hátra kell hagynom. Vannak, akik nem kedvelnek, nem abban hisznek, amiben én. Ez is rendben van. Nem értek egyet veletek, de meghalnék azért, hogy jogotok legyen más véleményhez. Ezt hívják korrektségnek, méltányosságnak. Nem foglak elhallgattatni titeket, azért jöttem, hogy megváltoztassam a véleményeteket. Az alkalmazott tudás hatalom.

A másik oldalról viszont…

Van néhány ember, akik szeretnek, és akik nem akarnak ebbe belekeveredni. Ez is rendben van. Nem akarom semmire jogtalanul felhívni a figyelmeteket. Ez az, amivel meg kell birkóznom és ez egy nagy szar. 100%-ban megértem, de nem tudok mit tenni. A saját jövőképemnek szenteltelem az életemet.

Itt most leginkább a barátomról, Chrisről beszélek. Övé a CLYW. Ő az egyik legrendesebb ember, akivel valaha találkoztam. Nem is igazán tervezte, hogy yoyo cége lesz. Az egész csak magától nőtte ki magát ezzé a csodálatos dologgá. Ő egyszerűen csak egy csodálatos ember. Sajnos a kedvességnek és a barátságosságnak megvannak a hátrányai is: az üzleti életben félrelökhetnek, a magánéletben kihasználhatnak… Ez egy azok közül a tisztességes emberi dolgok közül, amelyekkel csak a rendes embereknek kell megbirkózniuk. Ez egyszerűen embertelen manapság.

Szóval sajnálom Chris. Nem akarok semmi feszültséget számodra. Soha nem is akartam. Csak azt akarom, hogy a barátom megértse ezt. Meg is fogod, és én továbbra is segíteni fogok neked, de nincs szükséged erre az óriási hypera, ami miattam van, ha végül ez nem is éri meg számodra.

Ez fáj. Fájt, amint megtettem, de akkor még nem is gondoltam, hogy képes vagyok felfogni, hogy mit is hagyok el valójában. Nem lennék senki a CLYW nélkül. Nem is tértem volna vissza a yoyozáshoz, nem csináltam volna trükköket…egyáltalán bármit is.

Chris Mikulin hozta létre azt a Jensen Kimmittet, akit ti ma ismertek. A YoYo Factory is segített, nem fogom elfelejteni (bár azt mondanám, hogy inkább a Playmaxx volt), de főleg Chris. Ő meglátta a lehetőséget, ami bennem rejlett. Ő látja azt a kinetikus energiát, amivel ma rendelkezem.

A következő hónapokban el fogom indítani a saját yoyo cégemet. Ez nem arról szól, hogy kiváltsam a YoYo Factoryt. Arról szól, hogy a saját dolgomat csinálhassam, hogy azt csinálhassam, amit a legjobbnak érzek. Nem vagyok rossz ember, nem harcolni jöttem, de ha te egy zsák szart hozol a lábam elé, nem fogom többé taposni. Megfogom találni az embert, aki felgyújtotta a zsákot…és…kimegyek és felszedetem veled a szart a földről, te idióta…

lol

Mindenesetre, végeztem a kompromisszumokkal. Nem akarok kárt okozni a környezetemnek vagy akárki másnak. Ez a becsületességről szól és a beteljesülésre való törekvésről. Vannak személyes konfliktusok ehhez a törekvéshez kapcsolódóan, de ezek nem érinthetik a szakmai projektemet. Amit eddig a pontig mondtam az csak beszéd volt…szavak. Nincsenek tettek mögötte.

Az emberek imádják a szavakat. Az emberek ki tudják forgatni a szavakat, emberek szájába tudják adni stb.

Ugyanezt nem tudjátok megtenni a tettekkel. A tettek beszélnek a leghangosabban és legtisztábban.

Amikor véghez viszem a tetteimet, nem lesz kétségetek afelől, hogy ki vagyok vagy hogy mit képviselek. Ez egy forradalom lesz, de nem a hajsza kedvéért vagy hogy oszlopokat döntsek le.

Ha az oszlopoknak le kell dőlniük, hát dőljenek. Ez csak a forradalom mellékhatása.

A nevem Jensen Kimmitt és ez az első cselekedetem.

Szabadság.

——————

Kíváncsian várom, hogy milyen névvel fog Jensen céget indítani. Ami biztos, hogy nagyon sikeres és népszerű lesz. Hajrá!!

Az eredeti levelet itt találjátok: http://usmeddlingkids.tumblr.com/post/11290189339/jensen-kimmit-officially-resigns-from-team-clyw

Hatalmas köszönet a gyors fordításért Dettinek!

Leave a Reply