Duncan újdonságok 2014

Mint minden évben az idei évben is kiállított a Nürnbergi ToyFair-en a Duncan Toys, hogy bemutassa vevőinek a 2014-ben megjelenő újdonságokat. Ez évben Karancz János 1A világbajnok is tiszteletét tette a kiállításon, hogy segítsen a Duncannek promózni a dolgokat 🙂

Első újdonságként megjelenik a “Gru 2” animációs mozifilm szereplőivel ellátott Ignite típusú yoyoja amit sajnos csak az egyesül államokban lehet beszerezni. 🙁 A yoyo fa tengellyel rendelkezik, kezdőknek ideális elsajátítani a yoyozás első trükkjeit.

1

 

A következő újdonság a Hello Kitty mintával ellátott ProYo és Butterfly XT modellek. Barátnőknek, lányoknak kíváló ajándék, de persze a bevállalósabb fiúk is beszerezhetnek ebből a cuki yoyoból 🙂 a Butterfly XT modellekben nagy csapágy található, és nem mellesleg egy nagyon jó kezdő yoyo!

2

 

A Kendamák terén is jött egy újdonság ami a Venom nevet kapta. A Venom egy teljesen más festést kapott, így kicsit tapadósabb lett aminek hatására könnyebb lesz vele kivitelezni a LightHouse vagy Bird trükköket. A Komodo kendamára nagyon sokak panaszkodtak, hogy nagyon csúszik a felülete, így most gyakorlás szempontjából kíváló választás lehet az új Venom!

3

 

YoYo-k terén idén érkezik az Echo 2, bár ezt már mindenki tudja, illetve egy újdonság is feltűnt a palettán ami nem más mint a Torque. Azonban a Torque már egy régebbi yoyo amit eddig a Japánban más néven árultak, de úgy gondoltak ez évtől az egész világon elérhető lesz.

 

4

 

Kapni fogunk továbbá két műanyag yoyo-t, és a sokak által várt új offstring yoyo-t. A két műanyag yoyo a FeatherHawk és a FireHawk egy teljesen azonos yoyo, azonban az egyikben egy kevésbé súlyos műanyag gyűrűt kapunk a másikban pedig egy fémből készült súlygyűrűt. Így mindenki vásárlás előtt próbálja ki a neki megfelelő súlyeloszlású változatot, és az alapján döntsön. Az új offstring yoyo pedig a SkyHawk nevet kapta, teljesen műanyag jó nagy szárnyakkal 🙂 gondolom már nagyon sokan várták ezt a yoyot a Duncan-től, hát íme megérkezett.

 

5

 

Apróbb újdonságok, hogy nem csak az új műanyag yoyokhoz lehet majd kapni a súlygyűrűket, hanem külön külön is megvásárolhatók lesznek amikkel elég sok Duncan yoyot fel lehet turbózni ha arra vágytál, hogy lehetne egy kicsit nehezebb. Kapunk még egy új MOD Spacert is, ami szint több yoyohoz is használható lesz, többek között a Butterfly XT modellt lehet vele tuningolni, hogy még szélesebb legyen, és így a kezdő yoyoból egy erős haladó yoyová alakíthatjuk át, minimális pénz ráfordítással.

 

6

 

A végére hagytam a legjobb hírt 🙂 a jövőhéten kapok belőlük egy-egy darabot, így a jövőheti találkozón kipróbálhatóak lesznek 😉

 

Leave a Reply