Duncan – Triumph

photo 1

A Duncan legújabb signature yoyoja a Triumph, ami a híres 3x-os 3A világbajnok, Hank Freeman yoyoja. A yoyo első kiadása a Duncan saját versenyén az IYYC-en történt, ahol még csak prototípus formájában volt jelen, és reménykedtek benne, hogy egy héttel később a világbajnokságon már a végleges verzióval rukkolhatnak elő. Ez sajnos nem történt meg, viszont bárki kipróbálhatta, illetve a Duncan Crew tagok kaptak egyet tesztelésre.

Már egy ideje nyúzom az új szerzeményt és csak pozitív dolgokat tudok róla elmondani. Bár nem 3A stílusra használom (nem is tudnám mert nem tudok 🙂 ) de bátran merem állítani, hogy az 1A kategóriában is piszkosul megállja a helyét (persze 3A kategóriában verhetetlen 😉 ). A Triumph nagy konkáv csapággyal érkezik, SG matrica van benne és a yoyo színe nagy valószínűséggel fröcskölt (splash) lesz.

photo 2

A játék nagyon kellemes vele, nem rezonál, teszi a dolgát. Ami nagyon tetszik benne, hogy kesztyű nélkül is nagyon jól lehet vele ujj grindokat csinálni, és itt most nem csak a “finger spin”-re gondolok. A konkáv csapágy miatt szinte nincs olyan hosszúságú trükk amit ne tudnánk kivitelezni vele, ráadásul még egy “grind” is belefér a végére 🙂 Tehát mindenképp érdemes kipróbálnod a Triumphot, ha valahogy meglátsz egy Duncan Crew játékost, nyugodtan kérd el tőle, biztos oda fogja adni, hogy dobj vele egyet 😉

Árát és megjelenését sajnos még nem tudom, de gondolom nem kell már sokat várni rá 🙂

Leave a Reply